Дейности през седмицата 5-11 юни с участието на СРСНПБ

0
208

На 6.06. изпратихме поздравителни адреси до новоназначените Министър-председател академик Денков, министър на образованието професор Цоков, до министъра на иновациите Милена Стойчева, до министъра на труда и социалната политика Иванка Шалапатова, до министъра на спорта Димитър Илиев.

На 7.06. в София бе учредена областна структура на СРСНПБ – София-област с предесдател Клара Милошева – директор на РЦПППО София-област. 

На 8.06., по покана на министъра на образованието и науката проф.д-р Галин Цоков, се проведе работна среща между министъра, началника на кабинета на министъра на образованието Наталия Михалевска и председателя на УС на СРСНПБ Диян Стаматов. Връчих на министър Цоков поздравителен адрес за назначаването му като министър. 

На 8.06. и 09.06. Общинските председатели от област Благоевград се събраха на работна среща. Изпратиха до централата ан СРСНПБ предложения за промени в ЗПУО. По време на срещата бе връчена наградата за особенни заслуги на Емил Терзийски – областен председател на СРСНПБ – Благоевград.

На 9.06. изпратихме от името на СРСНПБ предложения до новоназначения министър на образованието и науката с конкретни приоритетни области. 

Photo by Amy Hirschi on Unsplash