СРСНПБ Теми Област Русе

Тема: Област Русе

Среща на директори на детски градини и училища от област Русе

На 2 юли се проведе ползотворна среща на директори на детски градини и училища от област Русе. Гости на срещата бяха д-р...

Най-четени