Съюз на работодателите в системата на народната просвета в България

Търсене

Подаване на заявление

От ТУК може да изтеглите Заявление за членство в СРСНПБ.

Контактна информация

Адрес за кореспонденция:
София, пк 1111,
ул. "Гео Милев", № 2

е-mail: srsnpb@abv.bg


Банкова сметка на Съюза:
BG18SOMB
9130 1034392901
BIC: SOMBBGSF

 

Адвокатска кантора
"Янков, Коларов&партньори"
тел. (02)9879885;
0888701542 и 0898523741
e-mail: y_yankov@mbox.is-bg.net

СРСНПБ пита –

Експертите на
"Сиела Образование"
отговарят - >

По случай  25- годишнината от основаването си и 120 години синдикално движение в България, Синдикатът на българските учители награди с  благодарствени плакети членовете на СРСНПБ - г-жа Надежда Николчева, г-н Бойко Свиленов, г-н Диян Стаматов и г-н Емил Терзийски за техния всеотдаен принос в областта на социалното партниране.

View the embedded image gallery online at:
https://www.srsnpb.com/nagradite/nagradi.html#sigProId3694b4f7a0

В навечерието на пролетта – на 21 март 2015 г., г-жа Нина Чанева - председател на Столичната организация и г-жа Надежда Николчева, председател на СРСНПБ, връчиха традиционните награди на столичните директори на училища и детски градини, за силата и сплотеността им, за поемането на предизвикателствата и отговорностите , за справянето с ежедневните изпитания в човечност, честност и компетентност.

На тържеството присъстваха много гости от МОН, членували в СРСНПБ, като г-н Лазар Додев, г-н Чавдар Здравков, г-жа Емилия Вълчовска, г-жа Керка Антонова, сплотеният екип на Дирекция „Образование” и любимите експерти от РИО.

 С приветствено слово към присъстващите се обърнаха г-жа Ваня Кастрева - заместник-министър на образованието и науката, г-жа Мария Минчева – директор на дирекция „Образование” на Столична община и г-жа Евгения Вълкова - началник РИО-София,град.

Прочети още: ...

Please update your Flash Player to view content.

Столична организация СРСНПБ

Кореспонденция с институции

Становище на СРСНПБ относно проект на ОКТД 2018


Писма на СРСНПБ до министър Вълчев и зам.-министър Таня Михайлова, касаещи сформирането на работна група за актуализиране на Правилата за определяне на работните заплати на директорите на образователните институции в системата на средното образование и закъсненията на учениците за учебни часове.


Писмо на СРСНПБ до зам.-министър Деница Сачева, касаещо проблеми в междуинституционалното сътрудничество в гр. Шумен и други райони на страната.


Изплащане на СБКО по време на платен отпуск


Още...

Абонамент новини